Alla våra tjänster

Fotostudio

Behöver du bilder på produkt, tjänst eller kanske porträtt på dom anställda? Vi på Webninja har en egen studio med all utrustning vi behöver för snygga professionella bilder. Vår fotograf har bred kompetans inom fotografi och tar snabbt fram bilder till er efter önskemål.  Ta kontakt med oss så ser vi till att snygga till din hemsida med nya fräscha bilder!

SEO

Vi optimerar din sida mot sökmotorer så att du hamnar högre upp bland sökningar på webben. På så vis behöver kunder inte leta länge efter din hemsida och nya får snabbare upp ögonen för dina tjänster.

Marknadsföring

Med rätt marknadsföring kan du ge ditt företag en rivstart. Vi ser till att du har optimal representation i de stora kanalerna på sociala medier och analyserar din traffik för att förbättra förutsättningarna för genomförda köp.

Logga

En snygg logotyp som gör sig bra både på skärmen och i tryck gör din verksamhet lätt att känna igen och svår att glömma. Vi tar fram ett paket med ett urval av loggor att välja mellan i olika storlekar som du kan använda genom hela din verksamhet.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett bra och enkelt sätt att hålla kontakten och bygga en bra relation med sina kunder. Låt dem inte missa dina nya erbjudanden eller kampanjer! Vi sätter upp ett system på din webbplats för att låta hängivna kunder hålla sig uppdaterade och nya att bilda sig en djupare uppfattning om ditt företag.

Bildpaketet

Som människor är vi väldigt visuella. Att kombinera informativ text med relevanta bilder kan därför underlätta för dina kunder att konsumera innehållet på er hemsida. Om du inte har egna bilder har vi därför ett bildpaket som en extratjänst. Vi hittar relevanta högupplösta bilder till ditt innehåll och anpassar dem efter hastighet och användarvänlighet. 

Swish & Klarna

Driver du en webbhandel är dessa betalningmetoder ett måste. De förenklar köp online och är populära på grund av sin smidighet, vilket förhindrar att användare skjuter upp eller avbryter sin shopping.

018 – 123456

Info@webninja.se

Mån-Fre 08.00-17.00

Vad kan vi hjälpa dig med?

0771 – 494460

info@webninja.se

Vardagar 08.00 – 17.00

Vi använder kakor för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.